Пиърсинг

Piercing

Пиърсинг
Пиърсинг

ТЪРСИТЕ ЛИ БЕЗОПАСЕН НАЧИН ДА СИ ПРОБИEТЕ УШИТЕ?

Тогава сте попаднали на правилното място - точно това предлага Blomdahl. Използвайки стерилни продукти, хигиенни методи и щадящи кожата бижута, ние винаги поставяме вашето здраве на първо място. Специално за децата, ние разработихме медицински пиърсинг на ухото, за да ускорим процеса, без да нарушаваме безопасността.

Пиърсинг
Пиърсинг

СТЕРИЛНА ОПАКОВКА

Нашите продукти са опаковани в стерилна среда, и защитени в специална вакуумна кутия, до разпечатването, продукта е защитен, от външни влияния.

Пиърсинг
Пиърсинг

МЕДИЦИНСКО ПРОБИВАНЕ НА УШИ В ЧЕТИРИ СТЪПКИ

Изображенията показват едновременно пробиване на ушите. Стъпките са същите, както при пробиване на ушите по отделно.

Пиърсинг
1. МАРКИРАНЕ
Желаното място на пиърсинга се маркира с хирургически маркер.
Пиърсинг
2. ДЕЗИНФЕКТИРАНЕ
Мястото се почиства с тампони с медицински спирт.
Пиърсинг
Пиърсинг
3. СТЕРИЛНИ ПРОДУКТИ
Пиърсингът на ушите се извършва с помощта на стерилни обеци за пиърсинг, разположени вътре в стерилни държачи за еднократна употреба. Всички части, с които контактувате, излизат директно от стерилната опаковка.
Пиърсинг
4. Готово
Пиърсинг

Вашето Здраве нашата основна цел

Нашият медицински пиърсинг на уши е разработен изцяло върху това, което е известно като „модерна асептична техника“ в здравната индустрия. Това означава, че всички наши продукти и методи са безопасно проектирани, за да се избегне разпространението на инфекции по време на пиърсинг. Стерилният метод гарантира, че пиърсингът е хигиеничен и безопасен.

Пиърсинг
НЯМАТЕ КОНТАКТНИ АЛЕРГИИ
Това е страхотно!
Алергиите могат да се развият по всяко време от живота и пиърсингът ви прави по уязвими към неподходящи материали като никел, злато, кобалт, епоксидна смола и др. Ето защо Blomdahl е толкова внимателен при разработването и използването на материалите за пиърсинг.
Безопасни за кожата материали - дори за хора с алергия.
Нашите обеци за пиърсинг са разработени съвместно с медицински специалисти по кожни алергии, продуктите ни, са подходящи и за хора с алергия. Можете да избирате между обеци за пиърсинг, изработени от внимателно подбрана пластмаса или титан с чисто медицинско качество. Покритието се нанася само върху частите на бижутата, които не влизат в близък контакт с кожата ви.
Пиърсинг
Mатериалите които се използват за направата на нашите обеци са:
Медицински Титан
и Медицински полимер
Използваните материали не съдържат никакви алергени и може да контактуват безопасно с кожата.
Пиърсинг
Пиърсинг
Пиърсинг