За нас

About us

За нас
    "Фамабона" ООД, е дистрибутор за България на продуктите за медицински пиърсинг на Шведската компания BLOMDAHL, избора ни да предлагаме продуктите на компанията, не е заради очаквана печалба, а поради факта, че компанията изработва своите бижута с безкомпромисно качество и изключително високи стандарти, искаме в България хората да имат достъп до тези висококачествени продукти. При продуктите на BLOMDAHL, опасността за развитие на алергична реакция е сведена почти до 0%, дори може да отидем по далеч, тези бижута може спокойно да се използват и от хора с алергични реакции към различни видове метал или друг вид материали използвани за изработка на бижута.
За нас
За нас
   Blomdahl Medical e водеща шведска компания, която проектира и произвежда неутрални за кожата бижута и медицински инструменти за пиърсинг на ушите и носа.
  • Изработването на красиви бижута е сложно изкуство, нашата основна цел е по никакъв начин нашите продукти да не навредят на здравето на нашите клиенти, много от които са деца.
  • Основателя на компанията Карл Бломдал, започва работа с баща си, Ларс Бломдал, през 1985 г., основавайки малък семеен бизнес в гр. Халмстад. Техните иновации произтичат отчасти от професията на Ларс в областта на медицинските технологии и от части от две медицински предизвикателства по онова време, които са валидни и днес: Алергия към Никел и ХИВ
  • Седнали на кухненската маса в техния дом, те разработват първите си бижута за уши от медицинска пластмаса с изненадващо качество за домашните условия, в които я разработват.
  • От самото начало Blomdahl се стреми да изработи безопасни и красиви бижута, никога не са си поставяли за цел да икономисат от цената и да направят компромис с качеството, тази политика се следва неотклонно и до наши дни.
  • Blomdahl често поставя за себе си по високи стандарти, отколкото всъщност изисква законът. Например, те са избрали да получат сертификат за производство на медицински изделия в съответствие с ISO 13485, въпреки че по закон не се изисква.

Сертификати за качество

Quality certificates

За нас